Info Toeschouwers


2017-08-26: Voor entreekaarten in voorverkoop kunt u op volgende adressen terecht:

     - Clublokaal De Nieuwe Ruiter, Iepersestraat 623 te Roeselare

     - Total Vander Stichele, Meiboomlaan 140 te Roeselare

*2017-08-24: Als u gemakkelijk wilt navigeren naar de klassementsproeven en het servicepark is de WAZE-app echt een must !!  De navigatie app leidt u confortabel van het de ene KP naar de andere en houdt rekening met de afgesloten wegen van andere KP's en de evacuatiewegen.  De app houdt u ook op de hoogte van files en geeft u gelijkaardige info als een Coyote !  Tik volgend weekend  "ConXion Omloop van Vlaanderen" in het zoekveld en u kiest de KP waar u naartoe wenst te gaan, zo simpel is het.

*2017-08-23: Vanaf nu worden de inschrijvingslijsten van de BRC en Criterium wedstrijd geregeld ge-update.  Zie hiervoor in de folder "Deelnemerslijst".

*2017-08-02: Nog een maand te gaan voor de 58ste editie van de ConXion Omloop van Vlaanderen.  De affiche is klaar en kan hier bekeken worden.  Er zijn affiches beschikbaar bij het tankstation Total Vander Stichele en in het clublokaal De Nieuwe Ruiter in de Iepersestraat 623 te Roeselare.  De "voorlopige" timing (er komt volgende week nog een update) kunt u vinden onder de rubriek timing.  De nieuwe E-rally (regularity wedstrijd exclusief voor max. 30 electrische en plug-in hybride voertuigen) rijdt voor de BRC deelnemers.  Zij rijden op vrijdagavond slechts 2 KP's en op zaterdag zullen ze te zien zijn voor ronde 1 en 3.  Gedurende ronde 2 is er tijd voorzien om te laden.  Jimmy McRae (vader van rally legendes Colin & Alister McRae) is "peter" van deze E-rally en neemt zelf ook deel.

*2017-06-30: De timing van de BRC, Criterium & E-rally zijn beschikbaar in de rubriek "Timing"

*2017-01-01: De 58ste ConXion OMLOOP VAN VLAANDEREN gaat door op vrijdag 1 en zaterdag 2 september 2017 !  See you in Roeselare !